Werkplaats

In onze werkplaats vinden alle werkzaamheden aan uw fiets, e-bike, bromfiets of scooter plaats.Of het nu gaat om een lekke band, onderhoudsbeurt, motorblokrevisie of schadeherstel, professionaliteit en vakkundigheid staat bij ons voorop. Wij streven er naar reparaties binnen een dag uit te voeren zodat u zo kort mogelijk zonder uw voertuig zit. Uiteraard hebben wij leenfietsen beschikbaar. Mocht u niet in staat zijn uw fiets, bromfiets of scooter te vervoeren, dan hebben wij een haal- en brengservice. Tevens kunnen wij voor u een schadetaxatie en schadeherstel uitvoeren- en afwikkelen van uw fiets, bromfiets of scooter.

Wij beschikken tevens over een 2e werkplaats waar wij niet alledaagse werkzaamheden uitvoeren, hierbij kunt u denken aan;
- laswerk (staal, RVS en aluminium); zowel co2 lassen, MIG en TIG lassen (AC en DC), en ook beklede elektrode als ook acetyleen.
- draaiwerk (staal, alu etc.)

Dus als bijvoorbeeld uw uitlaat is gebroken, uw frame gescheurd, of een ophangoog afgescheurd is kan het mogelijk zijn om een voordelige reparatie hiervan uit te voeren welke goedkoper is dan vervanging.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering